Ivo Schins
f 13 juli 2022

Opdrachtgever aan het woord - Van Wijnen Sittard

 

In de afgelopen jaren hebben we samen met verschillende opdrachtgevers mooie projecten gerealiseerd. Deze samenwerkingen zijn voor ons ontzettend belangrijk. Logisch, want zonder hen: geen werk! Hoe die samenwerking verliep? Dat kunnen we het beste vragen aan de opdrachtgever zelf. Aan het woord is Ivo Schins van Van Wijnen Sittard.

‘Het is eigenlijk heel simpel: op Van den Heuvel kun je rekenen. Waarom voor een andere partij kiezen als de kwaliteit altijd goed is? Momenteel doet Van den Heuvel Afbouwgroep negentig procent van het binnenstucwerk in de gebouwen die we realiseren. De afgelopen drie jaar is onze samenwerking nog intensiever geworden.

Het mooiste project dat we samen gerealiseerd hebben? Dat is woon-zorgcomplex ‘Het hof van Serviam’. Het gebouw staat midden in het centrum van Sittard. Normaal gesproken worden daar luxe appartementen gebouwd voor mensen met een middeninkomen, maar dit keer ging het anders. Via ‘Zo Wonen’ bouwden we hier een verzorgingshuis. Mooi dat ouderen hun laatste jaren op deze geweldige locatie mogen doorbrengen.’