Bertran de Beer - Stam + De Koning Bouw
f 18 oktober 2022

Opdrachtgever Stam + De Koning Bouw aan het woord

In de afgelopen jaren hebben we samen met verschillende opdrachtgevers mooie projecten gerealiseerd. Deze samenwerkingen zijn voor ons ontzettend belangrijk. Logisch, want zonder hen geen werk! Hoe die samenwerking verliep? Dat kunnen we het beste vragen aan de opdrachtgever zelf. Bertran de Beer van Stam + De Koning Bouw vertelt hoe hij onze samenwerking ervaart.

‘Als het gaat om onze samenwerking schieten mij een paar woorden te binnen: betrouwbaar, transparant, oplossingsgericht en meedenkend. Van den Heuvel is een stabiele partij met oog voor ‘de mens’. Negentig procent van onze projecten realiseren wij in de regio Eindhoven. Dan is het fijn om met een lokale partner samen te werken. Onze policy is namelijk: we zoeken het bij voorkeur dicht bij huis.

Mooie projecten samen? Laat ik beginnen met: Woontoren Onyx. Deze toren is 84 meter hoog en telt in totaal 13.000 m2 vloeroppervlak. Naast de nieuwbouw van Woontoren Onyx zijn we bezig geweest met de transformatie van het Philips Lighting gebouw. Dat was een serieus groot project. Daar heeft Van den Heuvel Afbouw groep ongeveer vijfhonderd appartementen betegeld. In een razendsnel tempo én met succes. Dus ik zou zeggen: op naar de volgende 50 jaar!’

Stam en de Koning Bouw.jpg