Renovatie van 500 Landal vakantiewoningen in Reuver
f 21 oktober 2019

Renovatie van 500 Landal vakantiewoningen in Reuver

Vakantiepark De Lommerbergen in Reuver krijgt een complete facelift. Alle bungalows en het centrale gebouw met restaurant, winkel en zwembad, worden gerenoveerd. Samen met onze collega's van BPG Holten van de Wal verzorgt Van den Heuvel Afbouwgroep het tegelwerk van de 500 vakantiewoningen. 

Historie

De Lommerbergen in Reuver werd ruim vijftig jaar geleden geopend. Het was het eerste park van Sporthuis Centrum, later omgedoopt tot Center Parcs. Tegenwoordig is het eigendom van Landal GreenParks.

Project

Voordat het grootscheepse renovatieproject kon starten, moesten alle bungalowbezitters afzonderlijk akkoord gaan, nadat eerder de vereniging van eigenaren al had ingestemd. Toen de kogel door de kerk was, startte de ingrijpende verbouwing in september van 2019. Het is een traject van 2,5 jaar, waarbij alle huisjes vanbinnen volledig worden leeggehaald. Alleen de buitenmuren blijven staan. Ook het centrale gebouw met restaurant, winkel en zwembad, wordt aangepakt. De verbouwing gebeurt in fases, zodat alle voorzieningen open blijven voor de gasten van het recreatiepark.

 

Vrachtwagen HVDW Lommerbergen.jpg   Tegelwerk Landal Lommerbergen2.jpg