Goede samenwerking Stam + De Koning frietkar
f 12 juli 2021

Top samenwerking op Strijp S

Weer zo’n samenwerking waar wij blij van worden! Onlangs startten we met het tegelwerk van 158 appartementen Bouwveld T op Strijp S dat we verzorgen voor Stam en de Koning. Eerder deden we dit al voor totaal 556 appartementen op verschillende projecten in dit mooie stukje Eindhoven. Hoogste tijd voor een frietkar voor alle harde werkers!

Van leeg stuk grond tot volledig functionerende stad

Binnenkort starten we ook met het tegelwerk op Bouwveld U Bold in Eindhoven voor Bouwbedrijven Jongen. Zowel Stam en de Koning en Bouwbedrijven Jongen vallen onder VolkerWessels. Een grote internationale bouwonderneming die bestaat uit meer dan 130 werkmaatschappijen die alles in huis hebben om een leeg stuk grond om te toveren tot een volledig functionerende stad. Ze zijn actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland. 

Wij hebben alle afbouwdisciplines in huis

Ons vakmanschap komt echt tot zijn recht in grote en complexe projecten als deze. Wij bieden onze klanten expertise op het gebied van alle afbouwdisciplines. Noem het en wij bouwen het af. Integraal en in perfecte afstemming met de aannemer én onze vakmensen. Over fasering, planning, uitvoering en kwaliteitsbeheersing hoeven onze opdrachtgevers zich dus geen zorgen te maken; dat regelen wij.

Naast tegelwerk, kun je ons ook inzetten voor:

  • Stukadoorswerk
  • Buitengevelisolatie (met ons eigen eigen Isovero systeem)
  • Beglazing
  • Schilderwerk