• Wozoco, Maastricht
  • La Gare, Deurne

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Bij Van den Heuvel Afbouwgroep hebben we aandacht voor mens en maatschappij. Daarom werken we bijvoorbeeld het liefst met duurzame materialen. Daarom zijn we integer. En daarom gaan we zorgvuldig om met de mensen voor en met wie we werken. Zo zorgen we ervoor dat vakmensen krijgen wat ze verdienen door te werken met ZZP’ers, krachten van collega-bedrijven en buitenlandse krachten als dat nodig is om onze capaciteit uit te breiden. Net als iedereen krijgen zij cao-lonen, betalen we ze volgens afspraak op tijd, en we behandelen hen net zo fatsoenlijk als de mensen die we in vaste dienst hebben.

Omdat we het belangrijk vinden om onze visie op MVO te bestendigen, hebben wij ons aangesloten bij het initiatief vanuit de Lighthouse Club departement Peel-Maasvallei, om de regio te verduurzamen. Hiervoor is een convenant ondertekend en worden regelmatig sessies georganiseerd onder begeleiding van adviesbureau Will2Sustain. Via dit initiatief worden gerichte doelen benoemd en acties uitgezet om de deelnemende bedrijven en daarmee de regio structureel te verduurzamen.

 

Van den Heuvel Afbouwgroep heeft inmiddels diverse acties ondernomen, waaronder: aanpassing led-verlichting, wagenpark milieuvriendelijk ingericht, electrische heftrucks aangeschaft, papierloos kantoor ingezet, kwaliteits-App laten ontwikkelen, diverse sponsorprogramma's op duurzaamheid ontwikkeld en actief Syrische vluchtelingen begeleiden naar een vaste werkplek.