Jack Vlassak - Vlassak aannemingsmaatschappij

Opdrachtgever Vlassak Aannemingsmaatschappij aan het woord

f 23 mei 2022

In de afgelopen jaren hebben we samen met verschillende opdrachtgevers mooie projecten gerealiseerd. Deze samenwerkingen zijn voor ons ontzettend belangrijk. Logisch, want zonder hen: geen werk! Hoe die samenwerking verliep? Dat kunnen we het beste vragen aan de opdrachtgever zelf. Jack Vlassak van Vlassak Aannemingsmaatschappij vertelt hoe onze samenwerking bevalt.

Meer lezen
Toon van den Heuvel medeoprichter Van den Heuvel Afbouwgroep overleden

Medeoprichter Toon van den Heuvel overleden

f 22 februari 2022

Zaterdag 19 februari is medeoprichter van ons bedrijf Toon van den Heuvel op 82-jarige leeftijd overleden. We herdenken Toon als een hardwerkende, maatschappelijk betrokken ondernemer met een warm hart voor zijn medewerkers.

Wij wensen Mieke, kinderen, kleinkinderen en familie sterkte met dit grote verlies.

Meer lezen
Bas Louwers Hurks Bouw

Opdrachtgever aan het woord Hurks Bouw

f 18 februari 2022

In de afgelopen jaren hebben we samen met verschillende opdrachtgevers mooie projecten gerealiseerd. Deze samenwerkingen zijn voor ons ontzettend belangrijk. Logisch, want zonder hen: geen werk! Hoe die samenwerking verliep? Dat kunnen we het beste vragen aan de opdrachtgever zelf. Bas Louwers van Hurks Bouw vertelt hoe onze samenwerking bevalt.

Meer lezen
Uitreiking Van den Heuvel Afbouwgroep jubileummagazine

Trots op ons jubileummagazine!

f 19 januari 2022

Van kwetsbare momenten, tot mooie projecten, van grappen en grollen tot vakmanschap. Als je met betrokkenen over ons 50-jarig jubileum praat, dan komen de mooiste verhalen naar voren. En die verhalen, lees je in ons jubileum magazine. Ook een exemplaar ontvangen? Laat het ons weten, dan wordt dat geregeld!

Meer lezen
Van den Heuvel Afbouwgroep bestaat 50 jaar!

Van den Heuvel Afbouwgroep bestaat 50 jaar!

f 14 september 2021

Maandag 13 September 2021 vond de officiële aftrap plaats van een feestelijk jaar dat in het teken staat van ons 50-jarig bestaan. Dat deden we natuurlijk samen met Gerard en Toon van den Heuvel die 50 jaar geleden aan de wieg stonden van ons bedrijf én met alle collega's!

Meer lezen