Bas en Junior Trommar

Met pa op de bouw, hoe is dat?

f 26 juli 2022

Tegelzetter Bas Trommar (49) heeft al heel wat jaren ervaring. Sinds anderhalf jaar werkt hij samen met zijn zoon Junior (17). 'Ik vind het fijn om met een vak bezig te zijn. Je ziet als tegelzetter snel resultaat, mooi is dat', vertelt Junior. Lees hoe het werken met zijn vader hem bevalt. 

Meer lezen
Fijne vakantie!

Fijne vakantie!

f 21 juli 2022

Bij ons in het zuiden gaat de schoolvakantie bijna van start. Wij werken nog even door, maar dat duurt niet lang meer. We informeren je hierbij over ons vakantierooster.

Meer lezen
Ivo Schins

Opdrachtgever aan het woord - Van Wijnen Sittard

f 13 juli 2022

In de afgelopen jaren hebben we samen met verschillende opdrachtgevers mooie projecten gerealiseerd. Deze samenwerkingen zijn voor ons ontzettend belangrijk. Logisch, want zonder hen: geen werk! Hoe die samenwerking verliep? Dat kunnen we het beste vragen aan de opdrachtgever zelf. 

Meer lezen
Jack Vlassak - Vlassak aannemingsmaatschappij

Opdrachtgever Vlassak Aannemingsmaatschappij aan het woord

f 23 mei 2022

In de afgelopen jaren hebben we samen met verschillende opdrachtgevers mooie projecten gerealiseerd. Deze samenwerkingen zijn voor ons ontzettend belangrijk. Logisch, want zonder hen: geen werk! Hoe die samenwerking verliep? Dat kunnen we het beste vragen aan de opdrachtgever zelf. Jack Vlassak van Vlassak Aannemingsmaatschappij vertelt hoe onze samenwerking bevalt.

Meer lezen
Toon van den Heuvel medeoprichter Van den Heuvel Afbouwgroep overleden

Medeoprichter Toon van den Heuvel overleden

f 22 februari 2022

Zaterdag 19 februari is medeoprichter van ons bedrijf Toon van den Heuvel op 82-jarige leeftijd overleden. We herdenken Toon als een hardwerkende, maatschappelijk betrokken ondernemer met een warm hart voor zijn medewerkers.

Wij wensen Mieke, kinderen, kleinkinderen en familie sterkte met dit grote verlies.

Meer lezen