Onderwijs- en Cultuurcomplex in Den Haag

Onderwijs- en Cultuurcomplex in Den Haag

f 03 september 2019

Binnenkort start Van den Heuvel Afbouwgroep met de buitengevelisolatie van het Onderwijs- en Cultuurcomplex in Den Haag. Dit duurzame complex is het nieuwe onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium.

Meer lezen
Recreatiepark de Leisters

Nieuwe vakantiewoningen op Recreatiepark de Leistert

f 28 mei 2019

Binnenkort start Van den Heuvel Afbouwgroep met de volgende fase van de uitbereiding van Recreatiepark De Leistert in Roggel. In opdracht van Vlassak B.V. realiseren wij dit jaar nog 24 vakantiewoningen. In 2020 komen daar nog eens 26 vakantiewoningen bij.

Meer lezen

Renovatie cultureel centrum De Voorste Venne

f 12 maart 2019

In 2018 startte cultureel centrum De Voorste Venne uit Drunen met een grote renovatie. In opdracht van BMV BV verzorgden wij diverse werkzaamheden voor dit karakteristieke gebouwencomplex dat ontworpen werd door Anton Pieck.  

Meer lezen
NH Koningshof

NH Koningshof – 115 hotelkamers renoveren

f 26 februari 2019

Voor het veertigjarig jubileum krijgt hotel en congrescentrum NH Koningshof uit Veldhoven een nieuwe uitstraling. De entree, lobby en á la carte restaurant ondergingen eind 2018 al een complete restyling waarbij de kernmerken van het vroegere klooster teruggebracht werden. In opdracht van BMV BV te Veldhoven renoveren wij 115 hotelkamers.

Meer lezen

Project Celsius - Fase 2

f 29 januari 2019

Eind 2017 werd de eerste fase van Plan Celsius in de wijk Woensel-West in Eindhoven opgeleverd door Hurks Bouw. Het plan is ontworpen door  Tarra Architectuur en Stedenbouw in Den Bosch. Je herkent de wijk aan de kleurrijke accenten en groene buitenruimten. Nu is het tijd voor fase 2: Celsius Snellius. Ook in deze fase steken wij de handen uit de mouwen.

Meer lezen