Van den Heuvel Afbouwgroep bestaat 50 jaar!

Van den Heuvel Afbouwgroep bestaat 50 jaar!

f 14 september 2021

Maandag 13 September 2021 vond de officiële aftrap plaats van een feestelijk jaar dat in het teken staat van ons 50-jarig bestaan. Dat deden we natuurlijk samen met Gerard en Toon van den Heuvel die 50 jaar geleden aan de wieg stonden van ons bedrijf én met alle collega's!

Meer lezen
Goede samenwerking Stam + De Koning frietkar

Top samenwerking op Strijp S

f 12 juli 2021

Weer zo’n samenwerking waar wij blij van worden! Onlangs startten we met het tegelwerk van 158 appartementen Bouwveld T op Strijp S. Dit verzorgen we voor Stam en de Koning. Eerder deden we dit al voor totaal 556 appartementen op verschillende projecten in dit mooie stukje Eindhoven. Hoogste tijd voor een frietkar voor alle harde werkers. 

Meer lezen
3D betongeprinte woningen in Eindhoven

Eerste bewoners 3D-betongeprint huis in Eindhoven krijgen de sleutel

f 30 april 2021

Een echte primeur in Eindhoven. Daar is het eerste bewoonbare huis gerealiseerd dat rechtstreeks uit de 3D-printer komt. Op vrijdag 30 april jl. nam de eerste huurder de sleutel in ontvangst. Van den Heuvel Afbouwgroep mocht meedenken in dit innovatieve project. Ook sponsorden en verzorgden we het stuc-, schilder- en tegelwerk.

Meer lezen
BunkerToren Eindhoven Grand cafe

De BunkerToren in Eindhoven: nieuw leven op een historische plek

f 22 februari 2021

Wie straks via de Kennedylaan Eindhoven inrijdt, kan er niet omheen. Met de bouw van de BunkerToren gaat de skyline van Eindhoven veranderen. In opdracht van Van Wijnen Rosmalen, verzorgen wij de plaatsing van het buitengevelisolatie-systeem, beglazing van de binnenkozijnen, het stucwerk, tegelwerk en schilderwerk van deze iconische woontoren.

Meer lezen
Van den Heuvel Afbouwgroep verzorgt glaswerk in Sint Anthonis

Fors lagere energielasten door de juiste beglazing en buitengevelisolatie

f 30 november 2020

In Sint Anthonis wordt onder de projectnaamnaam ‘Staatse hof’ een 9-tal levensloopbestendige bungalows gebouwd. Ruime woningen op een super fijne plek vlak bij de bossen. In opdracht van Jansen & Vis aannemers zorgen we ervoor dat de woningen optimaal worden geïsoleerd. Dat doen we met ons eigen Isovero gevelisolatiesysteem en door het plaatsen van extra isolerende beglazing.

Meer lezen