3D betongeprinte woningen in Eindhoven

Eerste bewoners 3D-betongeprint huis in Eindhoven krijgen de sleutel

f 30 april 2021

Een echte primeur in Eindhoven. Daar is het eerste bewoonbare huis gerealiseerd dat rechtstreeks uit de 3D-printer komt. Op vrijdag 30 april jl. nam de eerste huurder de sleutel in ontvangst. Van den Heuvel Afbouwgroep mocht meedenken in dit innovatieve project. Ook sponsorden en verzorgden we het stuc-, schilder- en tegelwerk.

Meer lezen
BunkerToren Eindhoven Grand cafe

De BunkerToren in Eindhoven: nieuw leven op een historische plek

f 22 februari 2021

Wie straks via de Kennedylaan Eindhoven inrijdt, kan er niet omheen. Met de bouw van de BunkerToren gaat de skyline van Eindhoven veranderen. In opdracht van Van Wijnen Rosmalen, verzorgen wij de plaatsing van het buitengevelisolatie-systeem, beglazing van de binnenkozijnen, het stucwerk, tegelwerk en schilderwerk van deze iconische woontoren.

Meer lezen
Van den Heuvel Afbouwgroep verzorgt glaswerk in Sint Anthonis

Fors lagere energielasten door de juiste beglazing en buitengevelisolatie

f 30 november 2020

In Sint Anthonis wordt onder de projectnaamnaam ‘Staatse hof’ een 9-tal levensloopbestendige bungalows gebouwd. Ruime woningen op een super fijne plek vlak bij de bossen. In opdracht van Jansen & Vis aannemers zorgen we ervoor dat de woningen optimaal worden geïsoleerd. Dat doen we met ons eigen Isovero gevelisolatiesysteem en door het plaatsen van extra isolerende beglazing.

Meer lezen
© Gr8 hotels

Aan de slag in het zuiden: Gr8 Hotel - Maastricht Aachen Airport

f 02 november 2020

In opdracht van Bouwbedrijven Jongen werken we momenteel aan de realisatie van Gr8 Hotel Maastricht-Aachen Airport. Het binnen stucwerk rondden we al af. Deze week leggen we de laatste hand aan het buitengevelsysteem. De bouw ligt strak op schema.

Meer lezen
Amare Den Haag

Op de helft! 9.250 m2 gevelisolatie voor Project Amare in Den Haag

f 31 augustus 2020

We werken in Den Haag aan Amare. Het nieuwe thuis van enkele grote namen uit de culturele sector: het Residentie orkest, het Nederlands Danstheater en het Koninklijk Conservatorium. Van den Heuvel Afbouwgroep verzorgt de buitengevelisolatie. We hebben inmiddels 50% van de opdracht (9.250 m2 totaal) uitgevoerd. Ondanks de coronaperikelen precies volgens planning!

Meer lezen