Bouwen aan de nieuwe Skyline van Eindhoven

f 02 juni 2020

In opdracht van Stam en De Koning verzorgen we het tegelwerk van twee gloednieuwe woontorens op Strijp-S in Eindhoven met de werktitels S1 en S2. Na de opdracht voor het tegelwerk van gebouw S1, volgde onlangs dezelfde opdracht voor gebouw S2. Een grote en mooie klus in de nieuwe woontorens die mede de nieuwe skyline van Eindhoven gaan bepalen.

Meer lezen

Duurzame woningen op voormalig Augustinianum schoolterrein in Eindhoven

f 23 april 2020

Binnen de ring van Eindhoven worden 65 duurzame woningen, op de plek waar voorheen Het Augustinianum stond. In opdracht van Hurks B.V. verrichten wij het stuc-, tegel- en schilderwerk en bouwen de metalstud binnenwanden.

Meer lezen
Appartementen in historisch hart van Sittard

Nieuwbouw appartementen in historisch hart van Sittard

f 12 februari 2020

In het historische hart van de binnenstad van Sittard komen 29 appartementen in het nieuwbouwproject De Wieër. In opdracht van Laudy Bouw & Ontwikkeling verricht Van den Heuvel Afbouwgroep het stucwerk, de buitengevelisolatie, het tegelwerk en het schilderwerk inclusief kopersopties.

Meer lezen
Renovatie van 500 Landal vakantiewoningen in Reuver

Renovatie van 500 Landal vakantiewoningen in Reuver

f 21 oktober 2019

Vakantiepark De Lommerbergen in Reuver krijgt een complete facelift. Alle bungalows en het centrale gebouw met restaurant, winkel en zwembad, worden gerenoveerd. Samen met BPG Holten van de Wal verzorgt Van den Heuvel Afbouwgroep het tegelwerk van de 500 vakantiewoningen. 

Meer lezen
Onderwijs- en Cultuurcomplex in Den Haag

Onderwijs- en Cultuurcomplex in Den Haag

f 03 september 2019

Binnenkort start Van den Heuvel Afbouwgroep met de buitengevelisolatie van het Onderwijs- en Cultuurcomplex in Den Haag. Dit duurzame complex is het nieuwe onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium.

Meer lezen