Amare Den Haag

Op de helft! 9.250 m2 gevelisolatie voor Project Amare in Den Haag

f 31 augustus 2020

We werken in Den Haag aan Amare. Het nieuwe thuis van enkele grote namen uit de culturele sector: het Residentie orkest, het Nederlands Danstheater en het Koninklijk Conservatorium. Van den Heuvel Afbouwgroep verzorgt de buitengevelisolatie. We hebben inmiddels 50% van de opdracht (9.250 m2 totaal) uitgevoerd. Ondanks de coronaperikelen precies volgens planning!

Meer lezen

Fijne vakantie!

f 13 juli 2020

Bij ons in het zuiden is de schoolvakantie inmiddels gestart. Wij werken nog even door, maar dat duurt niet lang meer. We informeren je hierbij over ons vakantierooster.

Meer lezen
Goudshof by night

Project nieuwbouw Goudshof: 110 appartementen in Gouda

f 09 juli 2020

Van Wijnen heeft ons  de opdracht gegeven voor de gevels van een appartementencomplex in Gouda. Het complex bestaat uit 4 torens met in totaal 110 appartementen op een parkeerkelder. Deze maand zijn de eerste funderingspalen de grond in gegaan.

Meer lezen

Bouwen aan de nieuwe Skyline van Eindhoven

f 02 juni 2020

In opdracht van Stam en De Koning verzorgen we het tegelwerk van twee gloednieuwe woontorens op Strijp-S in Eindhoven met de werktitels S1 en S2. Na de opdracht voor het tegelwerk van gebouw S1, volgde onlangs dezelfde opdracht voor gebouw S2. Een grote en mooie klus in de nieuwe woontorens die mede de nieuwe skyline van Eindhoven gaan bepalen.

Meer lezen

Duurzame woningen op voormalig Augustinianum schoolterrein in Eindhoven

f 23 april 2020

Binnen de ring van Eindhoven worden 65 duurzame woningen, op de plek waar voorheen Het Augustinianum stond. In opdracht van Hurks B.V. verrichten wij het stuc-, tegel- en schilderwerk en bouwen de metalstud binnenwanden.

Meer lezen