Renovatie cultureel centrum De Voorste Venne

f 12 maart 2019

In 2018 startte cultureel centrum De Voorste Venne uit Drunen met een grote renovatie. In opdracht van BMV BV verzorgden wij diverse werkzaamheden voor dit karakteristieke gebouwencomplex dat ontworpen werd door Anton Pieck.  

Meer lezen
NH Koningshof

NH Koningshof – 115 hotelkamers renoveren

f 26 februari 2019

Voor het veertigjarig jubileum krijgt hotel en congrescentrum NH Koningshof uit Veldhoven een nieuwe uitstraling. De entree, lobby en á la carte restaurant ondergingen eind 2018 al een complete restyling waarbij de kernmerken van het vroegere klooster teruggebracht werden. In opdracht van BMV BV te Veldhoven renoveren wij 115 hotelkamers.

Meer lezen

Project Celsius - Fase 2

f 29 januari 2019

Eind 2017 werd de eerste fase van Plan Celsius in de wijk Woensel-West in Eindhoven opgeleverd door Hurks Bouw. Het plan is ontworpen door  Tarra Architectuur en Stedenbouw in Den Bosch. Je herkent de wijk aan de kleurrijke accenten en groene buitenruimten. Nu is het tijd voor fase 2: Celsius Snellius. Ook in deze fase steken wij de handen uit de mouwen.

Meer lezen

Safari Resort Beekse Bergen - terugblik

f 13 december 2018

Nu het jaar ten einde loopt, blikken ook wij graag terug op alle mooie projecten die we dit jaar mochten voltooien. Het project Beekse Bergen is er hier één van. Een bijzonder en omvangrijk project in opdracht van Hurks Bouw. We werkten mee aan de uitbreiding van Beekse Bergen met Safari Resort Beekse Bergen, waar gasten letterlijk hun vakantie tussen de dieren kunnen beleven.

Meer lezen
Eindhovens Dagblad d.d. 30-03-2018

Media-aandacht voor Van den Heuvel Afbouwgroep

f 03 april 2018

Na de overname van de Roermondse Bouwmaterialen Handel (RBH) heeft het Eindhovens Dagblad op Goede Vrijdag een uitgebreid artikel gepubliceerd over Van den Heuvel Afbouwgroep. Directeur-eigenaar Jan van den Heuvel geeft hier een ruimhartig interview over de ontwikkeling van zijn bedrijf.

Lees het volledige artikel hier.

Meer lezen