Bedrijfsdocumenten en certificaten

Download hier eenvoudig alle certificaten, Isovero documenten en WKA-gegevens die je nodig hebt.

 

VCA certificaat - veiligheid op de bouwplaats

Van den Heuvel Afbouwgroep B.V. hecht veel waarde aan veiligheid op de bouwplaats. Wij hebben ons laten certificeren middels de VCA**, versie 2008/5.1-norm. Het certificaat hiervan is hier beschikbaar als download.

Isovero

Isovero is een KOMO-gecertificeerd applicatiebedrijf voor het aanbrengen van buitengevelisolatie. Verder heeft Isovero een eigen KOMO-gecertificeerd systeem onder het merk ISOVERO en een unieke verzekerderde garantie. Alle benodigde documenten zijn hier als download beschikbaar. Daarnaast is de meest recente uitvoeringsrichtlijn (URL 0735) en beoordelingsrichtlijn (BRL 9600) voor het aanbrengen van gevelisolatiesystemen opgenomen. 

Opleiden jonge vakmensen

Van den Heuvel Afbouwgroep B.V. vindt dat het haar sociale plicht is om leerlingen/ studenten een kans te bieden om praktijkervaring op te doen. Hierdoor hebben we vrijwel constant stagiaires en/ of leerlingen aan het werk. Voor wat betreft de opleiding van kantoormensen vindt u hiernaast een erkenning van ECABO.

WKA-gegevens

U kunt alle WKA-gegevens van al onze bedrijven hieronder vinden:

  • Uittreksel uit het Handelsregister van de Kamers van Koophandel niet ouder dan 1 jaar;
  • Verklaring betalingsgedrag loonbelasting en sociale verzekeringpremies (loonheffingen) van de Belastindienst niet ouder dan 3 maanden;
  • G-rekeningovereenkomst.