• #000000
    Zorgcentrum Heythuysen
  • Onderstebosch, Maastricht
  • Spilgebouw, Eindhoven
  • La Gare, Deurne
  • Kerkstraat, Asten

Professionele partner die écht ontzorgt

Eén bedrijf voor alle totaaloplossingen op het gebied van afbouw bij grootschalige bouwprojecten, dat is Van den Heuvel Afbouwgroep. We hebben alle disciplines onder één dak. Gevelisolatie, schilderwerk, stucwerk, tegelwerk, glaszetterij: noem het en wij bouwen het af. Integraal en in perfecte afstemming met de aannemer én onze vakmensen. Over fasering, planning, uitvoering en kwaliteitsbeheersing hoeven onze opdrachtgevers zich dus geen zorgen te maken; dat regelen wij allemaal. Kortom, wij ontzorgen in de totaalafbouw.

 We zijn een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur waar altijd hard gewerkt is. Zonder ‘poeha’, persoonlijk en betrokken. Maar wel serieus en dat laten we ook zien in onze projecten.

Jan van den Heuvel

Enorme capaciteit

Uit een klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat opdrachtgevers voor ons kiezen vanwege de prijs. Meteen daarna volgt capaciteit. We kunnen nog net niet gisteren beginnen als we vandaag de opdracht krijgen, maar wel razendsnel. En ook razendsnel opschalen naar nog meer vakmensen op een project en snel opleveren.

We beschikken over een vast aantal eigen medewerkers en een groot aantal externe krachten die graag en goed voor ons werken. We weten ze aan ons te binden. Vanzelfsprekend verwachten wij kwaliteit van iedereen die voor ons werkt. Niet alleen passend bij de wet- en regelgeving uit de bouwwereld, maar ook volgens de hoge kwaliteitsstandaarden van Van den Heuvel Afbouwgroep.

heuvel-afbouwgroep-algemeen_03.jpg

heuvel-afbouwgroep-algemeen_02.jpg

 

Open, eerlijk en transparant

We horen vaak dat mensen graag voor of met ons werken vanwege onze open, eerlijke en transparante werkwijze. En over de manier waarop we met hen communiceren of schakelen tussen projectleiders, managers en mensen op de werkvloer.

We zijn graag duidelijk, naar iedereen. Over meerwerk, en zeker over minderwerk. Als we meer moeten doen, dan kost het geld en dat maken we inzichtelijk. Aan de andere kant brengen we niet in rekening wat we tijdens een project niet blijken te hoeven doen. Zo weet u wat u aan ons hebt.

Alle afbouwdisciplines in huis

Wij bieden onze klanten expertise op het gebied van alle afbouwdisciplines. Wij hebben het totaalpakket in huis. Vakmanschap dat tot zijn recht komt in grote en complexe projecten. Een krachtige formule die meerwaarde biedt voor zowel opdrachtgevers als eindgebruikers.

Je kunt ons inzetten voor:

heuvel-afbouwgroep-algemeen_01.jpg